Vinduespudsning i hele Aarhus, bl.a Risskov og Højbjerg

Aarhus Vinduespolering tilbyder byens bedste vinduespudsning

Trænger dine ruder til vinduespudsning? Så har vi uden tvivl en vinduespudser, som står klar til at udføre opgaven for dig. Vi har mange års professionel erfaring for kunder i bl.a. Aarhus, Risskov, Højbjerg og andre omkringliggende områder. Vi dækker også det meste af Østjylland, heriblandt Randers og Hadsten.

Vinduespolering til gode priser

Vi tilbyder vinduespolering til særdeles fordelagtige priser. Vores vinduespudser sørger for grundig vask, rengøring og polering af dine vinduer, så ruderne holder glansen så længe som muligt.

Vi tilbyder

Udover traditionel vinduespudsning og vask med rentvandsanlæg tilbyder vi også rengøring af solceller. Hos os kan du få en fast aftale på vinduespudsning, hvor vi kommer hver 4., 8. eller 12. uge. Vores kunder er typisk:

  • Private virksomheder
  • Husejere
  • Indehavere af lejligheder
  • Børneinstitutioner, mm

Prisen for vinduespudsning afhænger blandt andet af, hvor mange vinduer der skal pudses, og om du ønsker en fast eller enkelt aftale. Send et billede af vinduerne eller book et besøg, så kommer vi med et godt tilbud.

Din foretrukne vinduespudser i Aarhus

Hos Aarhus Vinduespolering ønsker vi at være din foretrukne vinduespudser i Aarhus og omegn. Kontakt os i dag på 40 36 34 64 eller post@aarhus-vinduespolering.dk, hvis du har en forespørgsel eller ønsker et uforpligtende tilbud på vinduespudsning.