Vinduespudsning i hele Aarhus, bl.a Risskov og Højbjerg

Aarhus Vinduespolering tilbyder byens bedste vinduespudsning

Trænger dine ruder til vinduespudsning i Aarhus, Rissokv, Højbjerg eller omegn? Så har vi uden tvivl en vinduespudser, som står klar til at udføre opgaven for dig. Hos Aarhus Vinduespolering I/S har vi mange års professionel erfaring for kunder i bl.a. Aarhus, Risskov, Højbjerg og andre omkringliggende områder. Vi dækker også det meste af Østjylland, heriblandt Randers og Hadsten.

Vinduespolering til gode priser

Vi tilbyder vinduespolering til særdeles fordelagtige priser. Vores vinduespudser sørger for at dine vinduer får en særdeles grundig vask, rengøring og polering, således at ruderne holder glansen så længe som muligt.

Vi tilbyder skræddersyede ydelser

Udover traditionel pudsning af vinduer og vask med rentvandsanlæg tilbyder vi også rengøring af solceller. Hos os kan du få en fast aftale på vinduespudsning, hvor vi kommer hver 4., 8. eller 12. uge. Vores kunder er typisk:

  • Private virksomheder
  • Husejere
  • Indehavere af lejligheder
  • Børneinstitutioner, mm

Prisen for pudsning af vinduer afhænger blandt andet af, hvor mange vinduer der skal pudses, og hvorvidt du ønsker en fast eller enkelt aftale. Send gerne et billede af vinduerne eller book et besøg, så kommer vi med et godt, uforpligtende tilbud.

Din foretrukne vinduespudsning i Aarhus

Hos Aarhus Vinduespolering ønsker vi at være din foretrukne vinduespudser i Aarhus og omegn. Kontakt os i dag på 40 36 34 64 eller post@aarhus-vinduespolering.dk, hvis du har en forespørgsel eller ønsker et uforpligtende tilbud på vinduespudsning nær Aarhus, Risskov og Højbjerg.

Vil du se billeder af vores arbejde?