Aarhus Vinduespolerings logo
AARHUS VINDUESPOLERING I/S

Pudsning af vinduer med rentvandsanlæg

Vi har siden 2013 udført professionel vinduespolering for vores kunder

Rentvandsanlæg

Rentvandsanlæg: Den effektive løsning til krystalklare vinduer

Aarhus Vinduespolering benytter rentvandsanlæg, en avanceret teknologi, der sikrer enestående resultater i vinduespudsning. 

Vores brug af rentvandsanlæg betyder, at vi kan levere 100 % rent vand – filtreret for kalk, salt og andre mineraler, der ofte efterlader striber eller synlige pletter på glasset efter tørring.

Med brug af anlægget får vores kunder helt rene vinduer – uden sæberester eller lignende plamager. Dermed afviser de mere effektivt snavs og rengøringen holder længere.​
Pudsning af vinduer med rentvandsanlæg

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os på post@aarhus-vinduespolering.dk, på 40 36 34 64, eller send en besked til os herunder, for et uforpligtende tilbud på jeres opgave.
Kontaktfornular

5 gode grunde til at vi bruger rentvandsanlæg 

Det giver pletfrie resultater

Ved at bruge ultrarent vand undgår vi de striber og pletter, der ofte opstår, når kalk og andre mineraler tørrer på glasset. Resultatet er skinnende, pletfrie vinduer hver gang.

Det for længer rengøringseffekten

Uden sæberester eller kemikalier på vinduerne tiltrækkes mindre snavs og støv. Dette betyder, at vinduerne holder sig rene i længere tid, hvilket reducerer behovet for hyppig rengøring.

Det er skånsom for miljøet

Anlægget eliminerer behovet for kemiske rengøringsmidler. Dette gør metoden mere miljøvenlig, da det reducerer kemisk afløb og forurening.

Det er skånsom for overfladerne

Det kræver ikke brug af skrappe kemikalier, er metoden skånsom mod vinduer, rammer og fuger, hvilket forlænger levetiden på dine vinduer og bygningskomponenter.

Det er optimalt for rengøringen af store erhvervsbygninger

For erhvervskunder, der har store vinduespartier og facader, er rentvandsanlæg en optimal løsning. Det gør det muligt for os at rengøre vinduer effektivt og sikkert, selv på svært tilgængelige steder. Vores anlæg kan kombinere med teleskopstænger, der gør det muligt at nå høje vinduer fra jorden, hvilket øger sikkerheden og effektiviteten.

Skal jeres vinduer pudses og plejes?

Herunder finder du billeder fra vores tidligere opgaver med vinduespudsning af vores professionelle vinduespudsere. Kontakt os, hvis du ønsker at høre mere eller ønsker et uforpligtende tilbud.
 • Flemming Rasmussen foran firmabilen
  Søren Jensen pudser vinduer med rentvandsanlæg
  Flemming Rasmussen pudser vinduer
 • Søren Jensen pudser vinduer
  Flemming Rasmussen pudser med rentvandsanlæg
  Søren Jensen pudser vinduer
 • Pudsning af vinduer med rentvandsanlæg
  Traditionel pudsning af vinduer
  Flemming Rasmussen pudser vinduer
Aarhus Vinduespolerings logo
Aarhus Vinduespolering
Møllegade 32, 8000 Aarhus C
post@aarhus-vinduespolering.dk
Tlf.: 40 36 34 64
CVR: 35279679
envelopecrossmenu