Aarhus Vinduespolerings logo
AARHUS VINDUESPOLERING I/S

Om Aarhus vinduespolering

Vi har siden 2013 udført professionel vinduespolering for vores kunder

Om os

Aarhus Vinduespolering I/S
Aarhus Vinduespolering I/S, ejet og drevet af Søren Jensen og Flemming Rasmussen, har i over 40 år leveret professionel vinduespolering til både erhvervs- og privatkunder. 

Med vores mange års erfaring og dedikation til kvalitet tilbyder vi traditionel vinduespolering, herunder grundig indsæbning og effektiv squisning. Vores mål er at sikre skinnende rene vinduer og tilfredse kunder hver gang. 

Når du har brug for vores tjenester til din virksomhed eller dit hjem, kan du regne med Aarhus Vinduespolering I/S for en pålidelig og professionel service.
Søren Jensen, indehaver
Søren Jensen
Flemming Rasmussen foran firmabilen
Flemming Rasmussen

Polering af vinduer med rentvandsanlæg

Vi bestræber os på altid at bruge de mindst miljøbelastende sæber og rengøringsmidler. Både fordi vi gerne vil sætte et eksempel for andre, og fordi vi synes, at vi alle har et ansvar for at passe på den verden, vi lever i.

Vi tilbyder vinduespolering med brug af rentvandsanlæg med vand. Denne løsning er 100 % miljøvenlig, da vi hverken bruger sæbe eller kemikalier. Vores mobile rentvandsanlæg med vand giver os endnu større muligheder inden for vinduespolering. Anlægget sørger for, at vandet, som er frit for kalk, salt og andre tilsætningsstoffer, bliver ioniseret og dermed lavet til såkaldt aggressivt vand. Det omkranser snavs og renser filmen af ruderne, og du får pænere og renere ruder uden brug af sæbe. Regn med, at det tager ca. 3 vinduespoleringer at få den eksisterende film helt væk fra ruderne.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os på post@aarhus-vinduespolering.dk eller på 40 36 34 64 for et uforpligtende tilbud på jeres opgave.
Kontaktfornular

Vil du se billeder af vores arbejde?

Herunder finder du billeder fra vores tidligere opgaver med vinduespudsning af vores professionelle vinduespudsere. Kontakt os, hvis du ønsker at høre mere eller ønsker et uforpligtende tilbud.
 • Flemming Rasmussen foran firmabilen
  Søren Jensen pudser vinduer med rentvandsanlæg
  Flemming Rasmussen pudser vinduer
 • Søren Jensen pudser vinduer
  Flemming Rasmussen pudser med rentvandsanlæg
  Søren Jensen pudser vinduer
 • Pudsning af vinduer med rentvandsanlæg
  Traditionel pudsning af vinduer
  Flemming Rasmussen pudser vinduer
Aarhus Vinduespolerings logo
Aarhus Vinduespolering
Møllegade 32, 8000 Aarhus C
post@aarhus-vinduespolering.dk
Tlf.: 40 36 34 64
CVR: 35279679
envelopecrossmenu